Οι 50 αποχρώσεις της παράνοιας…

Διαμαρτύρονται λαθρομετανάστες, που έφτασαν στην χώρα μας απρόσκλητοι εννοείται και εκβιαστικά (ή μας δεχόσαστε ή πνιγόμαστε) ότι δεν τους ικανοποιούν οι εδώ συνθήκες διαβιώσεως ή ότι δεν τους αρέσει το τζαμί που τους φτιάχνουμε!!!

Διαβάζω κάτι τέτοιες «ειδήσεις» και πάει να μου σαλέψει το μυαλό! Σ’ έναν ιδανικό κόσμο θα μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι τα άτομα αυτά είχαν έρθει, στην Ελλάδα (λαθραία, λέμε) -παίζοντας την ζωή τους κορώνα-γράμματα εμπιστευόμενοι ασυνείδητους διακινητές- από συμπόνια, για να πεινάσουμε όλοι μαζί, για να μάθουν πώς έμαθαν οι περισσότεροι Έλληνες να κάνουν το σκατό τους (συγγνώμη για τα Γαλλικά) παξιμάδι!

Ότι είχαν έρθει να μοιραστούν μαζί μας την μιζέρια που έχουν δημιουργήσει οι πανέξυπνοι και ταλαντούχοι πολιτικοί μας όλα αυτά τα χρόνια, ευτελίζοντας το Κοινοβούλιο, που εγώ πλέον το έχω μετονομάσει σε «Κυνοβούλιο», επειδή εκεί μέσα δεν γίνονται πια πολιτικές συζητήσεις αλλά ακούγονται μόνο γαβγίσματα της μιας παρατάξεως εναντίον της άλλης, λες και παραβγαίνουν ποιος θα πει τα πειστικότερα ψέματα ή συναγωνίζονται ποιος θα ξεράσει περισσότερη χολή για τον αντίπαλό του, ή ποιος θα κάνει περισσότερες κωλοτούμπες και ποιος θα δεχτεί περισσότερες σφαλιάρες, προκειμένου να είναι αγαπητός στους «φίλους» και «συμμάχους». Α, ναι, και ποιος θα φύγει από, έστω, μια διαπραγμάτευση δίχως να του πάρουν τα σώβρακα!!!

Και οι εν λόγω διαμαρτύρονται επειδή, λένε, περίμεναν να βρουν στην Ελλάδα καλύτερες συνθήκες διαβιώσεως. Και δεν τολμάει να τους πει κανείς ότι είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, ότι δεν θα τους εμποδίσει κανένας, ότι αντίθετα θα τους πληρώσουμε και το εισιτήριο – μερικοί από φόβο μπας στιγματιστούν ως ρατσιστές ή φασίστες, ενώ οι άλλοι, οι «προοδευτικοί» επειδή πάσχουν από μια αθεράπευτη ασθένεια που λέγεται ιδεοληψία!

Εγώ, λοιπόν, άνθρωπος με μέτριο IQ και χωρίς να φοβάμαι οποιονδήποτε χαρακτηρισμό, τους πληροφορώ ότι υπάρχει και η μέση οδός κι αυτή είναι η αυστηρή διαλογή στους λάθρα «εισαγόμενους», επειδή σε μερικές χώρες από όπου έρχονται δεν γίνεται ούτε πόλεμος, ούτε έχει πέσει λιμός, ούτε έχει συμβεί κάποιο άλλο μεγάλο κακό, αλλά ότι απλώς το έχουν δει όλοι «Ευρωπαίοι». Να συμμεριστώ μερικούς Σύρους (ή Σύριους), αλλά τους Πακιστανούς, τους Μπαγκλαντέσι, τους Αλγερινούς, τους Νιγηριανούς, του Σομαλούς, τους να μη πω τι, γιατί;

Τόλμησε ποτέ Έλληνας να πάει, έτσι στα καλά καθούμενα να εγκατασταθεί σε μιαν άλλη χώρα, με το έτσι θέλω, χωρίς να εκδιωχθεί με τις κλωτσιές; Να μη ξεχνάμε, ότι όσοι μετανάστευσαν στην Αυστραλία, την Γερμανία και την Αμερική, μετανάστευσαν κατόπιν προσκλήσεως κι αφού πέρασαν από 42 κύματα ελέγχου!