Στον πυρετό των δημοτικών εκλογών

Μήνας νέων υποψηφιοτήτων ήταν ο Φεβρουάριος, καθώς τρία πρόσωπα ανακοίνωσαν την κάθοδό τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιοι Δήμαρχοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανεβάζοντας τον αριθμό των συμμετεχόντων στους πέντε (μετά τους Κωνσταντέλλο και Πασακυριάκο).

Τα μέλη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν στις 27 Ιανουαρίου εξέλεξαν τον Θάνο Ματόπουλο ως επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο. Σε νεότερη διαδικασία θα αποφασιστούν το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Την υποψηφιότητά της ως επικεφαλής συνδυασμού ανακοίνωσε στον τοπικό Τύπο και η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Σίνα. Το όνομα της παράταξης που θα εκπροσωπήσει είναι «Δίπλα σας» όμως άγνωστα παραμένουν ακόμη τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό της.

Τέλος, την κάθοδό του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τζιώτης, επιφυλασσόμενος να αποκαλύψει σε άλλο χρόνο το όνομα του συνδυασμού και το ψηφοδέλτιό του. Πρόκειται για τον υποψήφιο και των δημοτικών εκλογών του 2006 απέναντι στον Γρηγόρη Κασιδόκωστα στη Βουλιαγμένη.

Ο Σπύρος Πανάς τελικώς ανακοίνωσε και επισήμως ότι ο ίδιος και η Ανεξάρτητη Κίνηση δεν θα συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές, όπως έγραψε στο προηγούμενο φύλλο του ο «Δημοσιογράφος».