Οι παρατάξεις σχολιάζουν το αποτέλεσμα

Ο πολιτικός πολιτισμός επικράτησε στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να δημοσιοποιούν ανακοινώσεις συγχαρητηρίων για το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Το Κύμα Ενωμένων Πολιτών του Δημήτρη Δαβάκη έκανε λόγο για «αναμφισβήτητη επικράτηση» του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ενώ απέδωσε την κακή εκλογική επίδοση στο γεγονός ότι την πρόταση της παράταξης «δεν καταφέραμε να μεταφέρουμε στον βαθμό που επιθυμούσαμε προς τους δημότες, έτσι ώστε αυτή να γίνει κατανοητή σε βάθος». Σχολιάζοντας μάλιστα το αποτέλεσμα η ανακοίνωση τονίζει ότι «η εξέλιξη αυτή δεν είναι θετική για την πορεία των πραγμάτων στον Δήμο μας».

Ο Θάνος Ματόπουλος απέστειλε προσωπικό μήνυμα στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, με το οποίο του ευχήθηκε «στη νέα θητεία σου να διοικήσεις έχοντας τις ανάγκες της κοινωνίας και τη διαφύλαξη του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος σε απόλυτη προτεραιότητα», ενώ η ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών δηλώνει ότι η παράταξη «και αυτή την τετραετία θα συνταχτεί και θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους πολίτες για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους και την προάσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων, δημόσιων αγαθών και φυσικού περιβάλλοντος, χωρίς καμία διάκριση».

Η Μαρία Σίνα και ο συνδυασμός Δίπλα σας! συνεχάρη τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον συνδυασμό του, τονίζοντας: «Τους ευχόμαστε κατά τη διάρκεια της νέας θητείας τους, να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τα προβλήματα του Δήμου και κυρίως αυτά των Δημοτών μας, με ειλικρινή διάθεση επίλυσης», συμπληρώνοντας ότι «θα παρεμβαίνουμε ασκώντας εποικοδομητικό έλεγχο σε κάθε περίπτωση, που τα συμφέροντα των Δημοτών θα αγνοούνται ή θα βλάπτονται».

Τέλος, η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε λόγο για θετικό αποτέλεσμα που «δείχνει πως οι θέσεις μας και το πλαίσιο διεκδίκησης και αγώνα που προβάλλαμε, βρήκε μεγαλύτερη απήχηση σε έναν κόσμο, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές».