Με πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων αλλά και δράσεων ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μέσω του Οργανισμού Αθλητισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), διοργανώνει και φέτος θερινή κατασκήνωση για τα παιδιά.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δραστηριότητες όπως: Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, τένις, πινγκ πονγκ, τοξοβολία, ξιφασκία, ρόλερς, surf, sup, κολύμβηση, εικαστικά, θεατρική αγωγή, ζωγραφική, μαγειρική, μουσικοκινητική αγωγή, τραγούδι, πολεμικές τέχνες, μαθήματα αυτοάμυνας. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης, στο Λύκειο Βουλιαγμένης και στην πλαζ Βουλιαγμένης. Για την καλύτερη λειτουργία του Summer Camp, οι διοργανωτές έχουν χωρίσει τις δραστηριότητες σε τρεις περιόδους. Η 1η Περίοδος ξεκινά από 18 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου 2019, η 2η Περίοδος από 1 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου 2019 και η 3η Περίοδος από 15 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου 2019.
Το κόστος συμμετοχής για ένα παιδί είναι 60 ευρώ για τις δύο εβδομάδες που διαρκεί το Summer Camp και περιλαμβάνει και φαγητό. Το κόστος για δύο αδέλφια είναι 100€ και για τρία αδέλφια στα 150€. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συγχρηματοδοτεί τις δραστηριότητες, προκειμένου να διευκολύνει τους δημότες και κατοίκους τις περιοχής, με ένα συμβολικό κόστος, στο θέμα απασχόλησης των παιδιών.
Σύμφωνα με την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) Μαρία Μπραϊμνιώτη, ο αριθμός των αιτήσεων που έλαβαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όπως τόνισε στον «Δημοσιογράφο», περισσότερες από 475 αιτήσεις έχουν φτάσει στα γραφεία του Οργανισμού. Στην 1η Περίοδο του Camp θα συμμετάσχουν 180 παιδιά ενώ για τις επόμενες δύο περιόδους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής της αίτησης.