Η Cava Faidon & Delicatessen έρχεται στο σπίτι σου…

Όταν δεν έχεις όρεξη να βγεις απ’ το σπίτι, όταν περιμένεις φίλους και έχεις στρώσει τραπέζι, όταν έξω βρέχει και δεν θες να γίνεις μούσκεμα, πάρε τηλέφωνο και αυτοί οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα σου φτιάξουν τη βραδιά.

Είναι εκείνοι που δουλεύουν όλες τις ώρες, από τις 08:00 το πρωί έως τις 00:00 το βράδυ για να έχεις τα πιο νόστιμα πράγματα στο τραπέζι σου. Είναι εκείνοι που θα σώσουν το τραπέζι σου την τελευταία στιγμή.

Ο Faidonas είναι πάντα δίπλα στην πόρτα μας με κρασιά από όλο τον κόσμο σε σωστή θερμοκρασία, φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς, ποτά, αποστάγματα και τεράστια ποικιλία σε ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Deli

Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι στο Deli. Έχεις καλεσμένους και δεν έχεις ετοιμάσει τίποτα; Κουράστηκες να παραγγέλνεις συνέχεια τα ίδια; Διάλεξε τα αγαπημένα σου τυριά και αλλαντικά από όλο τον κόσμο και ζήτα να στα στείλουν σπίτι σε ξύλινα πλατώ.

Συνόδευσέ τα με τις πιο γλυκιές μαρμελάδες και τα πιο νόστιμα chutney και δημιούργησε την πιο λαχταριστή βραδιά για εσένα και τους αγαπημένους σου. Συνόδευσέ τα με τα αγαπημένα σου κρασιά και άσε την βραδιά να απογειωθεί.

FAIDON’S HOME DELIVERY
τηλ. 215 5109975